Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm

  -15%
  Mica Kunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm Frisk opp i interiøret ditt med kunstige Geranium blomstene som allerede står blomstret og flotte i en nydelig balkong kasse av terracotta stein. For autentisitetens skyld er blomstene i ulike stadier av vekst, fra fortsatt i knopp til allerede full blomst. De falske geraniumene har detaljerte blader i ...

  Kunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm

  Frisk opp i interiøret ditt med kunstige Geranium blomstene som allerede står blomstret og flotte i en nydelig balkong kasse av terracotta stein. For autentisitetens skyld er blomstene i ulike stadier av vekst, fra fortsatt i knopp til allerede full blomst. De falske geraniumene har detaljerte blader i en dyp grønn farge og blomstene en fin hvit farge.

  Men det beste av alt er at det kreves ingen stell eller plante kunnskap - så enkelt kan du nyte blomstrende blomster i ditt hjem hele året. 

  De kunstige blomstene er allerede ferdig plantet i den flotte blomsterkassen, den er avlang og har målene L39cm x B13cm x H40cm, høyden inkluderer blomstene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1044335
  EAN
  8718861426601
  Høyde
  40cm
  Farge
  Hvit
  Potte
  Terracotta
  Bladfarge
  Grønn
  Bredde
  13cm
  Lengde
  39cm

  Nylig viste produkter

  Mica Kunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm
  MicaKunstig Geranium i Balkong kasse Hvit 40cm
  På lager
  NOK 1.099,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »