Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gress Burgunder UV 150cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG GRESSPLANTE BURGUNDER I POTTE 150CM Våre kunstige burgunder gress er utrolig populære blant våre kunder, og det med god grunn. Dette kunstige gresset passer til både inne og utebruk og har en flott grønn-burgunder farge over seg, bladene er lange og meget naturtro. De har laget i topp kvalitet plast og tekstil for og sikre deg din ku...

  KUNSTIG GRESSPLANTE BURGUNDER I POTTE 150CM

  Våre kunstige burgunder gress er utrolig populære blant våre kunder, og det med god grunn. Dette kunstige gresset passer til både inne og utebruk og har en flott grønn-burgunder farge over seg, bladene er lange og meget naturtro. De har laget i topp kvalitet plast og tekstil for og sikre deg din kunstig plante i mange år fremover, denne kunstige gressplanten kommer i en plastpotte, da kan du enkelt innstalere den i den potten du vil ha. Våre kunstige gressplanter er veldig fine i enten en lav potte eller hevet i en høyere potte, deretter fyllet med leca og pyntestein på toppen. Den fungerer også veldig godt i en plantekasse hvor man setter flere ved siden av hverandre. Et flott tilskudd hos deg, enten det er ved inngangspartiet, på verandaen eller inne i stua. Ta gjerne kontakt for spørsmål om produktet eller hjelp til og finne potte etc. 

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige gressplante burgunder er uv-behandlet for og være rustet til og pryde din terasse hele sommeren. De er ikke bare sprayet lett over for hånd, vi ser på denne delen av produksjonen som veldig viktig og derfor gjøres dette i selve produksjonen av våre kunstige planter hvor uv-stoffet er blandet inn i selve fargeprosessen av produktene. Dermed sikrer vi jevn og godt fordelt uv-behandling over hele den kunstige planten, så godt det lar seg gjøre. Vi streber etter og kunne tilby våre kunder det beste på markedet innen kunstige planter slik at dere kan ha glede av våre produkter i mange år fremover. 

  Hvordan plante kunstige planter? 

  Leca, sand eller grus er fint fyll i potter og plantekasser for dine kunstige planter og blomster. Dekorbark og dekorstein er flott toppning til slutt for et nydelig resultat.

  Se illustrasjonsvideo her.

  VEDLIKEHOLD

  Nei. Våre kunstige planter krever igrunnen ingen vedlikehold, ikke i form av plantekunnskap, grønne fingre, godt miljø og sollys. Våre falske planter klarer seg helt fint selv, du trenger ikke ha interessen for planter, du kan bare ha et ønske om og få det fint og det kan vi hjelpe deg med. Alt våre kunstige planter vil behøve er en liten støvtørk eller dusj med vannslangen en gang i blant for og holde det fritt for skitt og smuss. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM198030BU
  EAN
  421424
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Burgunder
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H14 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress
  UV-beskyttet
  JA

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Gress Burgunder UV 150cm
  GreenmoodsKunstig Gress Burgunder UV 150cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva