Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gress Burgunder UV

  E.E.G Kunstig Gress Burgunder UV
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG GRESSPLANTE BURGUNDER 90CM Våre kunstige burgunder gress er utrolig populære blant våre kunder, og det er med god grunn. Dette kunstige gresset passer til både inne og utebruk og har en flott grønn-burgunder farge over seg, bladene er lange og meget naturtro. De har laget i topp kvalitet plast og tekstil for og sikre deg din kunstig p...

  KUNSTIG GRESSPLANTE BURGUNDER 90CM

  Våre kunstige burgunder gress er utrolig populære blant våre kunder, og det er med god grunn. Dette kunstige gresset passer til både inne og utebruk og har en flott grønn-burgunder farge over seg, bladene er lange og meget naturtro. De har laget i topp kvalitet plast og tekstil for og sikre deg din kunstig plante i mange år fremover. Våre kunstige gressplanter er veldig fine i enten en lav potte eller hevet i en høyere potte, deretter fyllet med leca og pyntestein på toppen. Et flott tilskudd hos deg, enten det er ved inngangspartiet, på verandaen eller inne i stua. Ta gjerne kontakt for spørsmål om produktet eller hjelp til og finne potte etc. 

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige gressplante burgunder er uv-behandlet for og være rustet til og pryde din veranda hele sommeren. Det vil si at de er ikke bare sprayet lett over for hånd, vi ser på denne delen av produksjonen som veldig viktig og derfor gjøres dette i selve produksjonen av våre kunstige planter hvor uv-stoffet er blandet inn i selve fargeprosessen av produktene. Dermed sikrer vi oss så godt det lar seg gjøre jevn og god fordelt uv-behandling over hele den kunstige planten. Vi streber etter og kunne tilby våre kunder det beste på markedet innen kunstige planter for at dere skal få ha glede av våre produkter i mange år fremover. 

  VEDLIKEHOLD

  Nei. Våre kunstige planter krever igrunnen ingen vedlikehold, ikke i form av plantekunnskap, grønne fingre, godt miljø og sollys. Våre falske planter klarer seg helt fint selv, du trenger ikke ha interessen for planter, du kan bare ha et ønske om og få det fint og det kan vi hjelpe deg med. Alt våre kunstige planter vil behøve er en liten støvtørk eller dusj med vannslangen en gang i blant for og holde det fritt for skitt og smuss. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  421421
  EAN
  8714344280661
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Grønn/Burgunder
  UV-beskyttet
  Ja
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress
  Potte
  Ingen

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Gress Burgunder UV
  Kunstig Gress Burgunder UV
  På lager
  NOK 390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »