Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gress i Potte 45cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Gress i Potte 45cm Er du ute etter og friske opp litt, tilføre det lille grønne på kontoret eller hjemme? Sjekk ut denne flotte gress serien. Dette kunstige gresset er 45cm og er et av våre fyldigere gress, det har en litt lysere grønn farge, den begynner mørkere grønn fra potten og blir gradvis litt lysere med hint av oker gul mot ...

  Kunstig Gress i Potte 45cm

  Er du ute etter og friske opp litt, tilføre det lille grønne på kontoret eller hjemme? Sjekk ut denne flotte gress serien. Dette kunstige gresset er 45cm og er et av våre fyldigere gress, det har en litt lysere grønn farge, den begynner mørkere grønn fra potten og blir gradvis litt lysere med hint av oker gul mot tuppene. Det er virkelig et blikkfang av et gress og vi synes selv det er veldig flott og naturtro.

  Perfekt i en plantekasse!

  Er du ute etter planter til et prosjekt eller skal du lage den en plantekasse hjemme? Dette kunstige gresset gjør seg veldig bra i en større plantekasse sammen med andre kunstige planter.

  Og for at du skal kunne finne nøyaktig det som passer deg kommer dette gresset i 6 forskjellige størrelser. Du finner de andre høydene under relaterte produkter lenger nede på siden. 

  Bruksområde:

  Dersom du ønsker gress til utendørsbruk finner du det her: https://www.ambiplants.no/kunstige-uteplanter/kunstige-gressplanter-uv/

  Alt vi har som er til utebruk og UV behandlet vil være merket og ha tydelig informasjon om det. Dette gresset er ikke egnet til utebruk.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199445
  EAN
  8719075765081
  Diameter
  30cm
  Farge
  Grønn med jordnære farger på tuppene
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H7,5cm x D9cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Gress i Potte 45cm
  GreenmoodsKunstig Gress i Potte 45cm
  På lager
  NOK 249,00 Ink. mva