Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gress Plante 50cm

  -30%
  AMB Kunstig Gress Plante 50cm
  Produktbeskrivelse
  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem. Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gress...

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn og har veldig fine detaljer i toppen av gresstråene, em soleklar favoritt.. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! 


   *Plantene leveres i standard plastpotte, som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

   •  

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.910C
  EAN
  8714344202113
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Gress Plante 50cm
  AMBKunstig Gress Plante 50cm
  På lager
  NOK 329,00NOK 229,00 Ink. mva