Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig gressplante 90cm

  -20%
  AMB Kunstig gressplante 90cm
  Produktbeskrivelse
  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem. Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante høye...

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante høye gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom, med sine 90cm og med sitt fine og levende fargespill av grønne nyanser og i tillegg veldig fine detaljer i toppen av gresstråene, en soleklar favoritt.. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.290C
  EAN
  8714344168372
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig gressplante 90cm
  AMBKunstig gressplante 90cm
  På lager
  NOK 1.239,00NOK 990,00 Ink. mva