Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hengende Bregne Rot D35cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hengende Bregne på rot, har en jordball hvor man kan se røttene og hvordan de har viklet seg inn og rundt hverandre, akkuratt slik de gjør ville i naturen. Denne falske henge planten vil gi et hvert rom en oppfriskning. Denne har en veldig fint og levende fargespill på bregnebladene. Har du et hjørne i stuen, i gangen eller på kontor...

  Kunstig Hengende Bregne på rot, har en jordball hvor man kan se røttene og hvordan de har viklet seg inn og rundt hverandre, akkuratt slik de gjør ville i naturen. Denne falske henge planten vil gi et hvert rom en oppfriskning. Denne har en veldig fint og levende fargespill på bregnebladene. Har du et hjørne i stuen, i gangen eller på kontoret som gjerne kunne trengt en liten detalj, da er dette det riktige valget, og det beste er at du trenger ikke tenke på vanning eller stell av den kunstige planten, bare en eventuell støvtørk i ny og ne og du kan reise på ferie uten noen bekymring.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423053/319057
  EAN
  8785275745420
  Diameter
  35 cm
  Høyde
  35 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø15

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hengende Bregne Rot D35cm
  Kunstig Hengende Bregne Rot D35cm
  På lager
  NOK 1.129,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »