Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hengende Eføy Grønn 71cm

  -15%
  Mica Kunstig Hengende Eføy Grønn 71cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hengende Eføy Grønn 71cm En flott kunstig eføy ¨klase¨, denne har en litt tykk stilk i enden som den festes med, enten den stikkes inn i et hull, eller festes med strips eller annet på baksiden hvor den skal henge, så kan alle stilkene og bladene enkelt brettes nedover slik du ønsker, den starter med en krafigere busk av blader i ...

  Kunstig Hengende Eføy Grønn 71cm

  En flott kunstig eføy ¨klase¨, denne har en litt tykk stilk i enden som den festes med, enten den stikkes inn i et hull, eller festes med strips eller annet på baksiden hvor den skal henge, så kan alle stilkene og bladene enkelt brettes nedover slik du ønsker, den starter med en krafigere busk av blader i toppen og blir smalere jo lenger ''ned'' man kommer, en veldig flott detalj om man lager en plantekasse med litt forskjellige kunstige planter og blomster, eller bare som den er i en potte, enten henge potte eller på et bord. Hver gren har ståltrå inni slik at du kan forme den slik du vil ha den. 

  Vi har et stort utvalg kunstig eføy, både som denne, klatre planter med bare en lang stilk og hengeplanter, du kan se hele vårt stort utvalg her.

  Eføy er en plante som i hovedsak kan gro godt flere plasser, den krever skyggefulle områder og fuktig jord ellers slipper den bladene, dersom den har det vil den gro og gro, men baksiden er at eføyen har en plantesaft som er giftig og dette kan være veldig skadelig for spesielt barn og dyr. Med våre kusnstige eføy trenger du ikke bekyrme deg for dette, de kan brukes hvor som helst, og om å om igjen. 

  Viktig for ambiplants

  Vi jobber stadig for og ha/tilby kunstige planter av den beste kvalitet, dette er viktig for oss. Vi vil ha kunder som er fornøyde med kjøpet de gjør hos oss, ikke bare av estetiske årsaker, men også kvaliteten. Vi er ærlige når vi sier at kvalitet står høyt på lista!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1026611
  EAN
  8718861258004
  Farge
  Grønn
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Eføy
  Høyde
  71 cm

  Nylig viste produkter

  Mica Kunstig Hengende Eføy Grønn 71cm
  MicaKunstig Hengende Eføy Grønn 71cm
  På lager
  NOK 269,00 Ink. mva