Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hengende Bregne på ball 45cm

  -15%
  Greenmoods Kunstig Hengende Bregne på ball 45cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hengende Bregne på Ball 45cm Skap en følelse av fortryllende natur i ditt hjem med vår Kunstig Hengende Bregne på Ball. Denne kunstige bregnen er et perfekt valg for å legge til livlig dekor i ulike miljøer uten bekymringer for vedlikehold. Med en diameter/lengde på 45cm gir den en imponerende tilstedeværelse og en naturlig, organi...

  Kunstig Hengende Bregne på Ball 45cm

  Skap en følelse av fortryllende natur i ditt hjem med vår Kunstig Hengende Bregne på Ball. Denne kunstige bregnen er et perfekt valg for å legge til livlig dekor i ulike miljøer uten bekymringer for vedlikehold. Med en diameter/lengde på 45cm gir den en imponerende tilstedeværelse og en naturlig, organisk følelse til ethvert rom. Hengende i tak eller i potte.

  Hovedtrekk:

  1. Realistisk utseende: Kunstig Hengende Bregne på Ball er designet for å etterligne ekte levende bregner. Bladene har realistiske teksturer og nyanser. Dette er en budsjett-versjon som betyr at det er noe smak og behag. Våre Premium produkter vil være enda mer realistiske, men denne varen er absolutt innenfor med tanke på god kvalitet. 

  2. Hengende design: Denne kunstige bregnen er montert på en kunstig mose/jordball som gir den en naturlig hengende effekt. Dette gjør den perfekt for å plasseres i for eksempel høye tak.

  3. Ingen vedlikehold nødvendig: Med denne kunstige bregnen trenger du ikke å bekymre deg for vanning eller beskjæring. Den vil beholde sitt friske utseende hele året.

  4. Holdbar og langvarig: Vår Kunstig Hengende Bregne er konstruert med høykvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid og varig skjønnhet.

  5. Allsidig bruk: Denne bregnen er ideell for å myke opp harde overflater og legge til en organisk touch i ethvert rom. Den fungerer godt som en enkeltstående dekorasjon eller som en del av et større arrangement.

  6. Enkel installasjon: Hengende bregnen kommer ferdig montert og er enkel å henge opp der du ønsker den. Ingen spesielle verktøy er nødvendige.

  Legg til Kunstig Hengende Bregne på Ball i ditt hjem eller på arbeidsplassen for å skape en avslappende og naturlig atmosfære. Planten er en flott løsning for de som ønsker å legge til en touch av grønn skjønnhet uten bryderiet med vedlikehold. Utforsk din kreative side og integrer denne kunstige bregnen i ditt dekorative prosjekt i dag.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  321151
  EAN
  8785275786355
  Lengde
  35-45cm
  Diameter
  35-45cm etter hvordan du former den.
  Farge
  Grønn
  Potte
  Ingen potte, kommer på mose/jordball
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Hengeplante på mose/Jordball
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hengende Bregne på ball 45cm
  GreenmoodsKunstig Hengende Bregne på ball 45cm
  På lager
  NOK 319,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »