Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hengende Pumila i potte 81cm

  -15%
  Greenmoods Kunstig Hengende Pumila i potte 81cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hengende Pumila i Potte 81cm - Lys grønn Skap en følelse av naturlig skjønnhet og eleganse med vår Kunstige Hengende Pumila i Potte. Dette praktfulle kunstige hengende anlegget gir deg muligheten til å legge til en touch av grønt i hjemmet uten bekymringer om vedlikehold. Den hengende pumila vil bli et strålende midtpunkt i ethvert ...

  Kunstig Hengende Pumila i Potte 81cm - Lys grønn

  Skap en følelse av naturlig skjønnhet og eleganse med vår Kunstige Hengende Pumila i Potte. Dette praktfulle kunstige hengende anlegget gir deg muligheten til å legge til en touch av grønt i hjemmet uten bekymringer om vedlikehold. Den hengende pumila vil bli et strålende midtpunkt i ethvert rom eller dekorativt arrangement.

  Utforsk mulighetene med vår Kunstige Hengende Pumila i Potte for å skape en avslappende og naturlig atmosfære i hjemmet ditt. Den er en flott løsning for de som ønsker å legge til en touch av grønn skjønnhet uten bryderiet med vedlikehold. Utforsk din kreative side og integrer denne kunstige pumilaen i ditt dekorative prosjekt i dag.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  321149
  EAN
  8785275786331
  Lengde
  81cm
  Diameter
  15-30cm
  Farge
  Lys grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hengende Pumila i potte 81cm
  GreenmoodsKunstig Hengende Pumila i potte 81cm
  På lager
  NOK 449,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »