Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Ambiplants er stolt av å presentere Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm – en forbløffende kunstig blomst som bringer naturens friskhet inn i ditt hjem. Denne Hortensiaen er utstyrt med R...

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Ambiplants er stolt av å presentere Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm – en forbløffende kunstig blomst som bringer naturens friskhet inn i ditt hjem. Denne Hortensiaen er utstyrt med Real Touch teknologi, som ikke bare gir den et realistisk utseende, men også en taktil opplevelse av ekte blomster. Hvert grønne blomsterhode er nøye utformet for å gjenskape autentisiteten i naturen, og den livlige grønnfargen skaper en beroligende og naturlig atmosfære.

  Med en høyde på 55cm blir Kunstig Hortensia "Annabelle" et elegant og tidløst blikkfang uansett hvor den plasseres. Den grønne fargen legger til et snev av friskhet og eleganse, og dens realistiske utseende gjør den til et ideelt dekorativt element i buketter, vaser eller som en enkeltstående dekorasjon. Denne kunstige Hortensiaen gir deg gleden av naturlig skjønnhet hele året, uten behov for vedlikehold.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530187
  EAN
  8785275771092
  Høyde
  55cm
  Diameter
  20cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Grønn/krem

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Grønn 55cm
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »