Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Ambiplants presenterer stolt den naturlig utseende Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm – en blendende blomst som fanger skjønnheten til ekte Hortensia i hver detalj. D...

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Ambiplants presenterer stolt den naturlig utseende Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm – en blendende blomst som fanger skjønnheten til ekte Hortensia i hver detalj. Denne kunstige Hortensiaen er skapt med Real Touch teknologi, som ikke bare gjør den visuelt overbevisende, men gir deg også den samme taktil opplevelsen som å berøre ekte blomsterblader. Hvert hvite blomsterhode er nøye utformet for å gjenskape den delikate elegansen til Hortensia, og den kritthvite fargen gir et tidløst preg til ethvert interiør.

  Med en høyde på 55cm blir Kunstig Hortensia "Annabelle" et strålende innslag i ethvert rom. Den hvite fargen symboliserer renhet og ro, og dens naturlige utseende gjør den til et fantastisk tillegg til buketter, vaser eller som en individuell dekorasjon. Uansett hvor den plasseres, vil denne kunstige Hortensiaen legge til et snev av klassisk eleganse og forfriskende skjønnhet, og den gir deg gleden av blomsterprakt hele året, uten behov for vanning eller spesiell omsorg.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530186
  EAN
  8785275771085
  Høyde
  55cm
  Diameter
  20cm
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Hvit

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Hvit 55cm
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »