Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm fra Ambiplants gir deg et strålende alternativ for å bringe skjønnhet og friskhet inn i ditt hjem. Denne kunstige Hortensiaen skiller seg ut av flere grunn...

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm fra Ambiplants gir deg et strålende alternativ for å bringe skjønnhet og friskhet inn i ditt hjem. Denne kunstige Hortensiaen skiller seg ut av flere grunner:

  Tidløs eleganse: Med en høyde på 55cm gir Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa en tidløs eleganse til ethvert rom. De delikate rosa blomsterhodene er nøye utformet for å etterligne ekte Hortensia i all sin prakt. Denne kunstige blomsten gir et romantisk preg og tilfører et snev av klassisk skjønnhet til ditt interiør.

  Real Touch teknologi: Denne Hortensiaen er utstyrt med Real Touch teknologi, noe som betyr at bladene og blomstene føles like ekte som de ser ut. Takket være denne teknologien får du ikke bare en visuell nytelse, men også en taktil opplevelse av naturens skjønnhet. Real Touch gjør Kunstig Hortensia "Annabelle" unik og realistisk.

  Enkel vedlikehold: Med denne kunstige Hortensiaen trenger du ikke bekymre deg for vanning eller sollys. Den bevarer sin friskhet og farge uavhengig av årstidene. Dette gjør den ideell for de som ønsker å nyte blomsterprakt uten den vanlige omsorgen ekte planter krever.

  Allsidig dekorasjon: Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa passer perfekt som enkeltstående dekorasjon eller som en del av buketter og arrangementer. Den kan plasseres i en vase, brukes som bryllupsdekor, eller legges til andre blomster for å skape et fargerikt uttrykk.

  Langvarig glede: Invester i langvarig glede med Kunstig Hortensia "Annabelle". Denne blomsten er konstruert med høykvalitetsmaterialer, noe som gjør den slitesterk og i stand til å beholde sitt vakre utseende over tid. Du kan glede deg over blomsterprakten år etter år.

  Velg Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm for å bringe en touch av naturens skjønnhet inn i ditt hjem uten bekymringer. Denne kunstige blomsten kombinerer estetikk, realisme og enkel vedlikehold, og gir deg glede av blomsterprakt når som helst, uavhengig av sesong.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530185
  EAN
  8785275771078
  Høyde
  55cm
  Diameter
  Diameter
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Rosa

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia "Annabelle" Real Touch Rosa 55cm
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva