Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Deluxe Blå UV 35cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Blå UV 35 cm Hortensiaer er populære blomstrende busker kjent for sine store, prangende blomsterklynger og livlige farger. En kunstig hortensia fra ambiplants vil få god oppmerksomhet fra naboene. De kunstige blomstene holder seg flotte hele sesongen, sammen med de dype grønne bladene som aldri blir brune eller visner.  En ...

  Kunstig Hortensia Blå UV 35 cm

  Hortensiaer er populære blomstrende busker kjent for sine store, prangende blomsterklynger og livlige farger. En kunstig hortensia fra ambiplants vil få god oppmerksomhet fra naboene. De kunstige blomstene holder seg flotte hele sesongen, sammen med de dype grønne bladene som aldri blir brune eller visner. 

  En knall flott og naturlig kunstig plante! 

  UV-planter som ikke blir blå i sola

  Våre UV-hortensia blir ikke blå-grønne av sollyset, slik som vi husker kunstige planter ble i vinduene til bestemødrene før. God kvalitet er viktig for oss i ambiplants, og derfor har vi et helt utvalg av UV-produkter for de typiske uteplantene og blomstene. Det er flere interiørbutikker som selger alt mulig av kunstige planter og sier du kan ha dem ute. Du kan selvsagt ta et valg om dette selv, ikke alle syntes det er like farlig. 

  For oss er det viktig å informere våre kunder om hva som er til bruk inne og ute. Vi ønsker ikke å lure våre kunder til å kjøpe en vare som blir ødelagt. Det finnes UV-planter og de har vi her hos oss. En kunstig plante av god kvalitet skal være designet til å tåle sine omgivelser. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  27201
  EAN
  8785275767361
  Høyde
  35-40cm
  Diameter
  30-35cm
  Potte
  Standard Plastpotte
  Størrelse potte
  H8cm x D10cm
  Bladfarge
  Grønn
  Blomsterfarge
  Blå
  UV-beskyttet
  Ja
  Antall blomster
  3stk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Blå UV 35cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia Deluxe Blå UV 35cm
  På lager
  NOK 429,00 Ink. mva