Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Deluxe Rosa 43cm

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Rosa 43cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig plante Hortensia Rosa 43cm Vår kunstige hortensia, en vakker pryd plante som frisker opp rundt seg samme hvor den plasseres. Denne falske planten er 43 cm fra gulv til topp, å har 4 vakre rosa blomster perfekt fordelt rundt om med de flotte, detaljerte dypgrønne bladene. Perfekt for enhver som vil pynte litt rundt seg, enten man har gr�...

  Kunstig plante Hortensia Rosa 43cm

  Vår kunstige hortensia, en vakker pryd plante som frisker opp rundt seg samme hvor den plasseres. Denne falske planten er 43 cm fra gulv til topp, å har 4 vakre rosa blomster perfekt fordelt rundt om med de flotte, detaljerte dypgrønne bladene. Perfekt for enhver som vil pynte litt rundt seg, enten man har grønne fingre eller ikke, vår kunstige hortensia krever ingen vedlikehold eller riktige solforhold og temperaturer. 

  Hortensia slekten er en veldig populær plante, den brukes til å pynte hagen, terrassen, innendørs eller i bryllup og andre tilstelninger. Vi har jobbet hardt for å kunne tilby kunstige planter i topp kvalitet. 

  Vi har mange forskjellige kunstige hortensia i forskjellige høyder og farger slik at vi kan tilby noe for enhver smak!

  Uv-behandlet

  Flere av våre kunstige planter er uv-behandlet, som vil si at de er behandlet under selve produksjonen, hvor uv-stoff blandes inn i farge prosessen for å sørge for jevn å god behandling av alle blomster og blader på den kunstige planten. Merk at alle våre kunstige planter som er uv-behandlet har enten et uv-emblem eller teksten UV i tittel. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige Uv-behandlede planter og blomster. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28161
  EAN
  8785275767446
  Høyde
  43cm
  Diameter
  35cm
  Farge
  Rosa
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H10cm x D11cm
  Anbefalt Potte Størrelse
  Min D15cm
  Antall blomster
  4
  Bladfarge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Materiale
  silke, pe-plast

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Rosa 43cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia Deluxe Rosa 43cm
  På lager
  NOK 649,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »