Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Japansk Bambus 110cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG JAPANSK BAMBUSTRE 110CM  Denne kunstige japanske bambus planten er 110cm høyt og inneholder kun naturlige bambusstammer og falske blader av toppkvalitet plast og tekstil. Vi står på for å kunne tilby det beste du kan finne på markedet innen kunstige planter og kunstige blomster. Bladene på vår kunstige bambus springer naturlig ...

  KUNSTIG JAPANSK BAMBUSTRE 110CM 

  Denne kunstige japanske bambus planten er 110cm høyt og inneholder kun naturlige bambusstammer og falske blader av toppkvalitet plast og tekstil. Vi står på for å kunne tilby det beste du kan finne på markedet innen kunstige planter og kunstige blomster. Bladene på vår kunstige bambus springer naturlig ut og har forskjellige grønne nyanser, noe som gjør den så naturtro som overhode mulig. Dette er en flott stue eller kjøkkenplante, finn en flott potte som matcher ditt interiør og du har et komplett produkt du ikke vil angre på. Denne kunstige planten gir en god følelse, den er en blikkfanger, men også veldig behagelig for øyet.  Har du et tomt hjørne på badet? Da er dette den perfekte falske bambusen for deg, for hva er vell ikke finere en grønne flotte blader på badet? 

  PLASSERING OG VEDLIKEHOLD

  Nei. Det er såklart ingen begrensninger, det kreves ingen grønne fingre, plantekunnskap eller interesse for dette for den saks skyld. Våre kunstige planter skal være for alle som bare vil ha det fint, helt enkelt. Våre kunstige planter trenger selvfølgelig en liten støvtørk eller dusj i ny og ne for og holde de rene og pene og fri for skitt og smuss. 

  VISSTE DU AT?

  Bambus har gjennom historien inspirert håndverkere, filosofer, healere, til og med krigere. Men nå kan de inspirere deg! Visste du at den aller største bambusplanten i slekten kan bli opptil 40meter høy og den kan vokse hele 1 meter per døgn. Det passer seg kanskje ikke så veldig godt hjemme, men fortvil ikke. Når du velger en av våre kunstige bambus så vil den forbli slik du først ville ha den, helt til du ikke vil ha den lenger. 

  POTTER ELLER PLANTEKASSE?

  Vi har et stort utvalg potter, plantekasser og annet tilbehør du trenger for et komplett produkt. Klikk her : potter og tilbehør og finn det du trenger idag, Vi hjelper deg gjerne med tips til hva som passer til din kunstige plante. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1804
  EAN
  8719075761786
  Høyde
  110 cm
  Diameter
  40
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  Ø13 x H11
  Produkt
  Bambus
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Japansk Bambus 110cm
  GreenmoodsKunstig Japansk Bambus 110cm
  På lager
  NOK 1.040,00 Ink. mva