Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Juletre Vigeland 300cm 1410-LED-Lys

  ambiplants Kunstig Juletre Vigeland 300cm 1410-LED-Lys
  Produktbeskrivelse
  ​KUNSTIG JULETRE VIGELAND 300CM  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro. Ved å velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode...

  KUNSTIG JULETRE VIGELAND 300CM 

  Eksklusivt hos ambiplants. Dette treet er laget med 100% støpte nåler og fremstår meget naturtro.

  Ved å velge kunstig Juletre har du muligheten til å bruke tiden din på det som er viktig for deg og dine. Julen er en tid for glede og samhold, julepynten skal opp og juletreet skal pryde stuen og gi den gode følelsen av juletider. Vårt kunstige juletre Vigeland er virkelig imponerende og vi har sammen med vårt team av utviklere jobbet nøye og lenge med og perfeksjonere våre produkter slik at vi skal kunne tilby noe av det beste på markedet innen kunstige juletrær - du vil ikke angre. 

  Det kunstige juletreet Vigeland er 300cm høyt og har en diameter på hele 170cm på det bredeste. Treet har kun helstøpte lange nåler i en flott dyp grønnfarge med en medium fylde, alle og hele grenene på treet er i PE-plast. Rundt om hele treet er det 1410 led lys i en varm hvit farge jevnt fordelt, lysene kan dimmes etter eget ønske på 4 forskjellige lysniva slik at du kan få den perfekte stemningen i stuen din.

  MONTERING

  Våre kunstige juletre kommer i 3 deler + juletrefoten. Det er enkelt og montere, man begynner med og sette den bredeste delen i foten, så bygger du deg oppover del for del. Deretter kan du brette treet og og perfeksjonere det slik du vil ha det, her er det lurt og ta seg god tid og begynne nederst og brette seg oppover for best resultat. Ettersom hver del settes opp kobler du enkelt sammen lys-ledningene, disse er synlig markert slik at du ikke kan ta feil av hvilken som skal hvor. Tilkoblingsstøpslene ligger tett inntil stammen slik at den ikke skal være synlig etter montering av treet.

  LAGRING OG VEDLIKEHOLD

  Vårt kunstige juletre lagres slik at du har det i mange år fremover. Det demonteres fra toppen først - så nedover. Husk og koble strømmen fra først. Nå delene er tatt i fra hverandre legger du del for del pent tilbake i esken. Det kreves heller ingen veldikehold av våre kunstige juletre. Pass bare på at støpsel og ledniger ligger fritt for klemming og annet som kan skade det elektriske. Da har du et tre liggende klart til neste jul.

   Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  AMB-VIG-300
  Høyde
  300cm
  Diameter
  170cm
  Produkt
  Kunstig Juletre Vigeland
  Farge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Juletre Vigeland 300cm 1410-LED-Lys
  Kunstig Juletre Vigeland 300cm 1410-LED-Lys
  På lager
  NOK 14.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »