Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig "Kattehale" Gress 100cm

  -14%
  AMB Kunstig "Kattehale" Gress 100cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig "kattehale" gressplante, denne er virkelig en nydelig plante og våre kunder er i ekstase når de får plassert denne inn i sine hjem eller på sin kontor, den er en ordentlig blikkfanger. Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det ...

  Kunstig "kattehale" gressplante, denne er virkelig en nydelig plante og våre kunder er i ekstase når de får plassert denne inn i sine hjem eller på sin kontor, den er en ordentlig blikkfanger. Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! 

   *Plantene leveres i standard plastpotte, ikke som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  422236
  EAN
  8714344289398
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  35 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø20 x H18
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Kattehale

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig "Kattehale" Gress 100cm
  AMBKunstig "Kattehale" Gress 100cm
  På lager
  NOK 1.749,00NOK 1.499,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »