Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig "Kattehale" Gress 70cm

  -23%
  AMB Kunstig "Kattehale" Gress 70cm
  Produktbeskrivelse
  Vi har et stort utvalg kunstige gressplanter, både i potte og som snittblomst osv. Våre falske gressplanter er utrolig naturtro og vi er stolte av og vise dem frem, De passer inn overalt og setter virkelig prikken over ien i et hvert interiør. Her ser du vår kunstige "kattehale" gress, med en høyde på 70cm og diameter på 25cm er denne virkel...

  Vi har et stort utvalg kunstige gressplanter, både i potte og som snittblomst osv. Våre falske gressplanter er utrolig naturtro og vi er stolte av og vise dem frem, De passer inn overalt og setter virkelig prikken over ien i et hvert interiør. Her ser du vår kunstige "kattehale" gress, med en høyde på 70cm og diameter på 25cm er denne virkelig flott og sine dype grønnfarge vil gi spill i rommet. 

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte for et flott resultat!


   *Plantene leveres i standard plastpotte, ikke som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  422235
  EAN
  8714344289381
  Høyde
  70 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Kattehale

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig "Kattehale" Gress 70cm
  AMBKunstig "Kattehale" Gress 70cm
  På lager
  NOK 749,00NOK 579,00 Ink. mva