Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kentia Palme 135cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KENTIA PALME 135CM Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 135cm høy, med blader som er bygd opp rundt en stamme, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet av kunstige ...

  KUNSTIG KENTIA PALME 135CM

  Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 135cm høy, med blader som er bygd opp rundt en stamme, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet av kunstige planter. Denne falske planten kan bygges opp i en høy potte, eller stå på gulvet. Den passer like godt på kontoret som hjemme. Denne falske palmen gir et inntrykk av kvalitet og den er i tillegg veldig naturtro. 

  Vi har et stort utvalg potter i vår nettbutikk. ta gjerne en titt. Spør dersom du trenger hjelp til valget slik at du kan bestille et komplett produkt idag. Vår kunstige kentia palme brukes ofte sammen to og to i en plantekasse. 

  FORDELER VED OG HANDLE KUNSTIGE PLANTER OG BLOMSTER

  Fordelene er mange. Først og fremst at de er allergivennlige. De er også vedlikeholdsfrie. og hva kan være bedre en det? Du trenger ikke ha grønne fingre, lage til det riktige miljø eller passe på at plantene får tilstrekkelig mengde vann. Nei, her er det bare og plassere de der du måtte ønske og alt du behøver å gjøre etter det er en liten støvtørking i ny og ne.  

   

  Kategori: Kunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4404
  EAN
  8719075762981
  Høyde
  135 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kentia Palme 135cm
  GreenmoodsKunstig Kentia Palme 135cm
  På lager
  NOK 1.249,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »