Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kentia Palme 165cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KENTIA PALME 165CM Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 165cm høy, og har flott palmeblader som er bygd opp rundt flere tynne stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt merkbare utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er ...

  KUNSTIG KENTIA PALME 165CM

  Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 165cm høy, og har flott palmeblader som er bygd opp rundt flere tynne stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt merkbare utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil. Her hos ambiplants streber vi etter å kunne tilby det beste markedet har og tilby av kunstige planter. Denne falske planten kan bygges opp i en høy potte, eller stå på gulvet som den er. Den passer like godt på kontoret som i hjemmet. Denne falske palmen oser av kvalitet og den er i tillegg veldig naturtro. 

  POTTE ELLER PLANTEKASSE?

  Vi har et stort utvalg potter i vår nettbutikk. ta gjerne en titt. Spør dersom du trenger hjelp til valget slik at du kan bestille et komplett produkt hjem idag. Vår kunstige kentia palme brukes også ofte sammen to og to i en plantekasse, det gir et nydelig resultat dersom du har litt plass og gå på. 

  FORDELER VED OG HANDLE KUNSTIGE PLANTER OG BLOMSTER

  Fordelene er mange. Først og fremst at de er allergivennlige. De er også vedlikeholdsfrie. og hva kan være bedre en det? Du trenger ikke ha grønne fingre, lage til det riktige miljø eller passe på at plantene får tilstrekkelig mengde vann. Nei, her er det bare og plassere de der du måtte ønske og alt du behøver å gjøre etter det er en liten støvtørking i ny og ne.  

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4405
  EAN
  8719075761939
  Høyde
  165 cm
  Diameter
  100 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Produkt
  Palme
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kentia Palme 165cm
  GreenmoodsKunstig Kentia Palme 165cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva