Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kirsebærtre Hvit 120cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Kirsebærtre Hvit 120cm Enten du er ute etter en minimalistisk og moderne til klassisk eller rustikk stil så vil et kirsebær tre være med på å gi følelsen av en behagelig og harmonisk rom. Den kan enten stå som et midtpunkt eller den kan være en del av noe større, våre kunstige kirsebærtre vil og er en god ide for deg å ditt in...

  Kunstig Kirsebærtre Hvit 120cm

  Enten du er ute etter en minimalistisk og moderne til klassisk eller rustikk stil så vil et kirsebær tre være med på å gi følelsen av en behagelig og harmonisk rom. Den kan enten stå som et midtpunkt eller den kan være en del av noe større, våre kunstige kirsebærtre vil og er en god ide for deg å ditt interiør. 

  Kirsebær trær har nydelige blomster, men en kort blomstringsperiode - våre kunstige kirsebær tre ''blomstrer'' hele året slik at du kan nyte synet av denne flotte planten hele året. 

  Utendørs?

  Nei, våre kunstige kirsebær tre er ikke ment for utendørs bruk da den ikke vil tåle vær og vind. Dersom du er ute etter et kunstige tre som kan stå utendørs bør du ta en titt i vår kategori - kunstige uteplanter

  Potte

  Hvilken potte du skal velge kommer selvfølgelig an på din stil og smak, vi har et bredt utvalg potter hos oss. Til denne falske planten vil vi anbefale en størrelse på minimum 30cm i diameter. Ta en titt i vårt potte utvalg slik at du kan kjøpe hjem et komplett produkt idag. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319124
  EAN
  8785275746090
  Størrelse potte
  H13cm x D15cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kirsebærtre Hvit 120cm
  GreenmoodsKunstig Kirsebærtre Hvit 120cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »