Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kirsebærtre Rosa 140cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KIRSEBÆRTRE ROSA/FERSKEN 140CM  Vårt kunstige kirsebær tre er nøye etterlignet den ekte typen, det har en ekte stamme som deler seg i toppen og avsluttes i en stort flott krans av japanske kirsebærblomster. Det fine med våre kunstige kirsebærtre er at de lever evig, og så klart at det blomstrer hele året. I motsetning til de leve...

  KUNSTIG KIRSEBÆRTRE ROSA/FERSKEN 140CM 

  Vårt kunstige kirsebær tre er nøye etterlignet den ekte typen, det har en ekte stamme som deler seg i toppen og avsluttes i en stort flott krans av japanske kirsebærblomster. Det fine med våre kunstige kirsebærtre er at de lever evig, og så klart at det blomstrer hele året. I motsetning til de levende trærne som ikke blomstrer så særlig lenge. Vårt falske kirsebærtre har flotte rosa/fersken fargede blomster som er laget av førsteklasses plast og tekstil, de er nøye etterlignet de ekte blomstene og de er nøye plassert rundt om på det praktfulle treet. Har du en plass i stua, eller kanskje på hytten som kunne trengt et blikkfang, da er dette så absolutt valget for deg! Om ikke du liker rosa, ta en titt på andre kunstige blomster og planter i vårt store utvalg her. Vi har garantert noe for alle og enhver i ulike farger og størrelser. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg av seg selv. Men som all annen pynt og interiør vil disse plantene også kunne trenge en liten støvtørk i ny og ne. Utenom dette er det ikke mer styr å gjøre enn å finn en plass til det og la det gi et nytt preg på interiøret ditt. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28225
  EAN
  8785275767606
  Høyde
  140cm
  Diameter
  70cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14,5cm x D16,5cm
  Antall blader
  663
  Bladfarge
  Grønn
  Antall blomster
  714

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kirsebærtre Rosa 140cm
  GreenmoodsKunstig Kirsebærtre Rosa 140cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »