Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Lady Palme 180cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG LADY PALME 180CM Vår kunstige lady palme er en stilfull og flott palme på hele 180cm. Dette er den planten du gjerne møter aller mest på store kjøpesenter og i svømmehaller og spa, men den gjør seg også veldig bra i en romslig gang, en stue hvor det er høyt under taket eller på kontoret. Den har høye naturlige stammer med nydeli...

  KUNSTIG LADY PALME 180CM

  Vår kunstige lady palme er en stilfull og flott palme på hele 180cm. Dette er den planten du gjerne møter aller mest på store kjøpesenter og i svømmehaller og spa, men den gjør seg også veldig bra i en romslig gang, en stue hvor det er høyt under taket eller på kontoret. Den har høye naturlige stammer med nydelige og grønne blader, denne kunstige palmen vil sette den riktige atmosfæren i rommet. En ordentlig blikkfanger. 

  FORDELER VED OG KJØPE KUNSTIGE PLANTER

  Det er mange fordeler ved og kjøpe kunstige planter og blomster, blant annet er de helt allergivennlige. De er også vedlikeholdsfrie noe som vi vet kan komme godt med i en travel hverdag. Du trenger ikke og ha tid, kunnskap eller grønne fingre for og pynte opp med våre kunstige planter. Alt den behøver er en liten støvtørk i ny og ne.

  POTTER OG TILBEHØR

  Vi har et stort utvalg potter her i nettbutikken, ta en titt under kategorien her: potter og tilbehør .  Vi vil selvfølgelig være behjelpelige med valg av potter dersom det skulle være ønskelig. Ta en titt og fin den perfekte potten slik at du kan kjøpe et komplett produkt idag, Vi har også alt du trenger for og fylle potten og pynt til toppen av potten, enten du skulle ønske pyntestein eller bark, vi har det meste!

  Kategori: Kunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4606
  EAN
  8719075761960
  Høyde
  180cm
  Diameter
  80cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14cm x D18cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Lady Palme 180cm
  GreenmoodsKunstig Lady Palme 180cm
  På lager
  NOK 3.590,00 Ink. mva