Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Laurbær Kule Medium UV 60cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Laurbær Kule Medium 60cm  Våre kunstige laurbær busker er blant våre mest populære bestselgende produkter, og dette med god grunn. Denne er 60cm høy og har en diameter på 50cm. Busken har en ekte stamme og mange kunstige blader i utmerket kvalitet plast og tekstil som er nøye detaljerte - noe som gjør denne flotte kunstige busken...

  Kunstig Laurbær Kule Medium 60cm 

  Våre kunstige laurbær busker er blant våre mest populære bestselgende produkter, og dette med god grunn. Denne er 60cm høy og har en diameter på 50cm. Busken har en ekte stamme og mange kunstige blader i utmerket kvalitet plast og tekstil som er nøye detaljerte - noe som gjør denne flotte kunstige busken til litt av et blikkfang. 

  Denne kunstige laurbær kulen kommer i en serie(selges separat) hvor vi har 3 andre størrelser, du finner alle de forskjellige størrelsene her.

  Plassering og vedlikehold

  Denne flotte kunstige busken er flott i de fleste rom, den er eviggrønn og sklir inn i alle miljø/stiler. Den trivsel avhenger ikke av temperatur, lys eller fuktighet så den vil holde seg like fin hvor en du plasserer den. Perfekt ved inngangspartiet, på badet eller på kontoret. 

  Potte eller plantekasse

  Vi har et stort utvalgt begge deler her hos oss, vi ønsker og kunne tilby noe for enhver smak både innen potter, plantekasser og ikke minst kunstige planter. Sjekk ut vårt potte sortiment her og finn noe som passer inn hos deg. Dersom du er usikker er det bare og kontakte oss for tips og anbefalinger!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6701
  EAN
  8719075762004
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H8cm x D10cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Laurbær

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Laurbær Kule Medium UV 60cm
  GreenmoodsKunstig Laurbær Kule Medium UV 60cm
  På lager
  NOK 2.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »