Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Laurbær Sylinder 150cm UV

  -10%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG LAURBÆR SYLINDER 150CM Vår kunstige Laurbær busk er et av våre mest populære produkter, den er 150cm høy og er litt av et blikkfang med sine flotte, detaljerte blader. Bladene på vår falske laurbær sylinder har en rik, grønn farge og er laget av topp kvalitet plast og tekstil , de er UV-behandlet å tåler sollyset meget bra slik...

  KUNSTIG LAURBÆR SYLINDER 150CM

  Vår kunstige Laurbær busk er et av våre mest populære produkter, den er 150cm høy og er litt av et blikkfang med sine flotte, detaljerte blader. Bladene på vår falske laurbær sylinder har en rik, grønn farge og er laget av topp kvalitet plast og tekstil , de er UV-behandlet å tåler sollyset meget bra slik at de kan brukes både ute og inne. Bladene er nøye detaljerte og midt i selve kronene er det en knopp. Laurbær busken har ekte stammer, ut fra disse springer det mange grener med blader som gir en diameter på hele 55cm. Dette gir vår kunstige laurbær sylinder den flotte fylden. Et veldig naturtro produkt som du ikke vil angre. 

  PLASSERING

  Hvor skal du ha ditt kunstige laurbær sylinder busk? Denne flotte busken vil løfte rommet til nye høyder uansett hvor du plasserer det, men med sin høyde på 150cm vil det være naturlig å plassere denne med litt plass rundt seg, som for eksempel i hjørnet på en veranda? Denne vil være et godt valg enten den skal være i hjemmet, utenfor hjemmet eller kanskje på hytta? Spør oss gjerne dersom du trenger tips til plassering eller til potte valg. Dersom den står ute er det selvfølgelig viktig at den festes godt i potten, denne er høy - noe som gjør at vinden gjerne får tatt litt tak i den, pass derfor på at den festes godt og har god drenering i potten slik at det ikke blir liggende vann i og rundt selve festet til stammen.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

  Vår kunstige laurbær sylinder kommer levert med en standard plastpotte som passer i alle potter eller plantekasser. Vi har et stort utvalg her på nettsiden vår, trykk på linker her: Potter og tilbehør og finn den potten eller plantekassen du ønsker og kjøp et komplett produkt i dag.

  VEDLIKEHOLD

  Det krever ingen vedlikehold, denne kunstige planten klarer seg selv! Du trenger ingen grønne fingre, plantekunnskap eller interesse for den slags, alt du behøver gjøre er og plassere den og gi den en liten støvtørk i ny og ne når du føler det er nødvendig, om du bruker den ute kan du helt enkelt gi den en liten dusj med hageslangen.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM6708
  EAN
  8719075761182

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Laurbær Sylinder 150cm UV
  GreenmoodsKunstig Laurbær Sylinder 150cm UV
  På lager
  NOK 4.590,00 Ink. mva