Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Lavendel Plantevegg 50x50cm UV

  AMB Kunstig Lavendel Plantevegg 50x50cm UV
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Lavendel Plantevegg Matte 50x50cm UV UV-BEHANDLET Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kuns...

  Kunstig Lavendel Plantevegg Matte 50x50cm UV

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige hagemiks plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

   Se monteringsvideo

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  428497
  EAN
  8714344354430
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Farge blomster
  Lilla

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Lavendel Plantevegg 50x50cm UV
  AMBKunstig Lavendel Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 329,00 Ink. mva