Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse. Kunstig Magnolia gren Real Touch Rosa er et nydelig uttrykk for delikat skjønnhet og gir en romantisk atmosfære til ditt hjem. Real Touch teknologien gjør denne kunstige magnoliagrenen bemerkelsesverdig realistisk både...

  Kunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistiske både i utseende og følelse.

  Kunstig Magnoliagren Real Touch Rosa er et nydelig uttrykk for delikat skjønnhet og gir en romantisk atmosfære til ditt hjem. Real Touch teknologien gjør denne kunstige magnoliagrenen bemerkelsesverdig realistisk både i utseende og følelse. Hver blomst og blad er nøye utformet for å gjenskape den ynde og eleganse som er kjennetegnende for ekte magnoliagrener.

  Den myke rosa fargen på blomstene legger til et snev av feminin sjarm og gir et varmt og innbydende uttrykk. Med en naturlig utformet gren og en lengde som passer til ulike dekorative arrangementer, blir denne kunstige magnoliagrenen et allsidig element i ditt interiørdesign. Plasser den i en vase for å skape en romantisk borddekorasjon, legg den til buketter for ekstra farge, eller bruk den som en del av en dekorativ blomsteroppsats.

  Kunstig Magnolia gren Real Touch Rosa er det perfekte valget for de som ønsker å bringe naturens skjønnhet inn i hjemmet uten bekymringene knyttet til ekte planter. Nyt den tidløse sjarmen til magnoliablomster året rundt med denne realistiske og sjarmerende kunstige grenen.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530110
  EAN
  8785275767552
  Høyde
  72cm
  Diameter
  Diameter
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Rosa

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm
  GreenmoodsKunstig Magnolia Real Touch Rosa 72cm
  På lager
  NOK 189,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »