Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Magnoliagren Real Touch Rosa 98cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Magnoliagren Real Touch Rosa 98cm  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistisk både i utseende og følelse. Kunstig Magnoliagren Real Touch fra Ambiplants er mer enn bare en kunstig blomst – den er en opplevelse av ekte skjønnhet. Kombinasjonen av Real Touch teknologi, enkel vedlikehold, lang holdbarhet og vakre detaljer ...

  Kunstig Magnoliagren Real Touch Rosa 98cm 

  Real Touch er kunstige blomster som er veldig realistisk både i utseende og følelse.Kunstig Magnoliagren Real Touch fra Ambiplants er mer enn bare en kunstig blomst – den er en opplevelse av ekte skjønnhet. Kombinasjonen av Real Touch teknologi, enkel vedlikehold, lang holdbarhet og vakre detaljer gjør den til det ideelle valget for de som ønsker det beste av kunstige blomster. Gjør ditt hjem komplett med denne realistiske magnoliagrenen og nyt tidløs skjønnhet, uansett årstid.

  Vakre detaljer: Real Touch Eleganse

  Hver lille detalj på magnoliagrenen er nøye utformet for å gjenskape skjønnheten til ekte magnoliablomster. Fra de delikate kronbladene til de realistiske fargene, gir denne grenen en visuell fest for sansene. Det er ikke bare en blomst, det er et kunstverk.

  Kvalitet i hvert blad: Real Touch Magi

  Hver magnoliablomst og blad på denne grenen er skapt med Real Touch teknologi, en banebrytende tilnærming som tar kunstige blomster til nye høyder. Real Touch betyr ikke bare at blomstene ser realistiske ut – de føles også ekte. Når du tar på bladene, vil du umiddelbart bli overrasket over hvor naturtro de er. Å bringe naturens eleganse inn i ditt hjem har aldri vært enklere enn med Ambiplants' Kunstig Magnoliagren Real Touch Hvit 98cm. Denne kunstige magnoliagrenen er ikke bare et vakkert dekorelement, men et eksempel på overlegen kvalitet og naturtro design.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  530196
  EAN
  8785275771184
  Høyde
  98cm
  Diameter
  Diameter
  Produkt
  Real Touch
  Farge
  Farge

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Magnoliagren Real Touch Rosa 98cm
  GreenmoodsKunstig Magnoliagren Real Touch Rosa 98cm
  På lager
  NOK 279,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »