Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Monstera Split Deluxe 50cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Monstera Split Deluxe 50cm Er du usikker på hvilken plante du skal velge? Vår kunstige Monstera split 50cm er en flott grønn plante som vil gi den den tropiske viben du trenger. Den er ikke for stor, men heller ikke for liten, perfekt som den lille prikken over i'en i ditt hjem eller på kontoret. Dette er også en plante som er flott i...

  Kunstig Monstera Split Deluxe 50cm

  Er du usikker på hvilken plante du skal velge? Vår kunstige Monstera split 50cm er en flott grønn plante som vil gi den den tropiske viben du trenger. Den er ikke for stor, men heller ikke for liten, perfekt som den lille prikken over i'en i ditt hjem eller på kontoret. Dette er også en plante som er flott i en plantekasse sammen med andre kunstige planter. Men en diameter på 60-70cm og nydelig monstera blader i den perfekte dype grønn farge. 

  Hvilken potte?

  Vi har et stort utvalg potter her hos oss, til denne vil vi anbefale en potte med diameter 30cm om den skal stå på gulv eller en mindre pyntepotte om den skal på en hylle eller et sidebord. Ta en titt her om du ønsker å finne en passende potte nå. Den kommer i en plastpotte med målene H10cm x D11cm - klar for å settes i en utvalg potte.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  25302
  EAN
  8785275767149
  Høyde
  50cm
  Diameter
  60cm-70cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H10cm x D11cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Monstera Split Deluxe 50cm
  GreenmoodsKunstig Monstera Split Deluxe 50cm
  På lager
  NOK 690,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »