Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Monstera i Potte 53cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG MONSTERA I POTTE 53CM Denne flotte kunstige planten er en stor favoritt blant våre kunder og det forstår vi godt. Den er virkelig et blikkfang uten like. En trendy, helgrønn plante, med detaljerte blader som er nøye etterlignet den ekte vare, det kan jo ikke bli bedre en det! Bladene på denne falske montsteraen er laget av førsteklas...

  KUNSTIG MONSTERA I POTTE 53CM

  Denne flotte kunstige planten er en stor favoritt blant våre kunder og det forstår vi godt. Den er virkelig et blikkfang uten like. En trendy, helgrønn plante, med detaljerte blader som er nøye etterlignet den ekte vare, det kan jo ikke bli bedre en det! Bladene på denne falske montsteraen er laget av førsteklasses plast og tekstil, den er støpt fast i en standard plastpotte for og gjøre den stabil samt enkelt for deg og finne din perfekte potte til denne flotte planten. Den falske monsteraen er fin som en stueplante, baderomsplante, soveromsplante eller kanskje kontorplante? Det vil automatisk trekke oppmerksomheten i rommet og den vil løfte interiøret noen hakk opp med våre kunstige planter.

  POTTER

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss. Vi vil gjøre det enkelt for deg å kjøpe alt på en plass. Vår kunstige monstera er 53 cm, en fin høyde, den kan da enten stå i en lav potte og beholde sin opprinnelige høyde eller den kan løftes opp i en høyere potte. Ta en titt på vårt utvalg her og se om du finner noe du liker, ta gjerne kontakt med oss for tips og råd.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0752
  EAN
  8719075763025
  Høyde
  53 cm
  Diameter
  60 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø11 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  monstera

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Monstera i Potte 53cm
  GreenmoodsKunstig Monstera i Potte 53cm
  På lager
  NOK 619,00 Ink. mva