Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Monstera Split 90cm UV

  -10%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Monstera Split 90cm Denne kunstige planten trenger du ikke være i tvil om, enten du lurer på om den vil passe inn eller om den blir for liten eller for stor. Dette er en plante som vil gjøre et hvert rom litt ''ekstra'', med sin nydelig grønnfarge, blanke og grassiøse stammer og ikke minst 9 flotte store monstera blader. Dette er en t...

  Kunstig Monstera Split 90cm

  Denne kunstige planten trenger du ikke være i tvil om, enten du lurer på om den vil passe inn eller om den blir for liten eller for stor. Dette er en plante som vil gjøre et hvert rom litt ''ekstra'', med sin nydelig grønnfarge, blanke og grassiøse stammer og ikke minst 9 flotte store monstera blader. Dette er en tropisk plante, den stammer fra tropiske regnskoger - en ordentlig jungelplante. Vi har gjenskapt denne for deg, slik at du kan få den deilige tropiske følelsen hjemme, i den størrelsen og fargen du ønsker. Se vårt utvalg på nettsiden og finn den perfekte monstera for deg. 

  Vår falske monstera kommer i en standard plastpotte. Enkelt og greit slik at du kan velge deg en potte etter din smak, vi har et stort utvalg potter her hos oss. Finn din perfekte potte idag og kjøp et komplett produkt! 

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold, kun en liten støvtørk i ny og ne, du kan feks enkelt skylle av bladene i dusjen eller bare tørke av den med en fuktig klut. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55103GM
  EAN
  8785275975278
  Høyde
  90cm
  Diameter
  50-80cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14cm x D17,5cm
  Bladfarge
  Grønn
  Produkt
  Monstera plante
  Antall blader
  9
  Antall Stammer
  9

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Monstera Split 90cm UV
  GreenmoodsKunstig Monstera Split 90cm UV
  På lager
  NOK 1.190,00 Ink. mva