Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Murraya Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG MURRAYA PLANTEVEGG UV 50X50CM Gi veggen inne eller på verandaen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Vår kunstige murraya plantevegg har blader i en rik og nydelig grønnfarge, en gave for øyet. Våre kunstige plantevegg matter kan man leke seg litt med da de kan klippes og formes etter eget ønske, på denne måten kan...

  KUNSTIG MURRAYA PLANTEVEGG UV 50X50CM

  Gi veggen inne eller på verandaen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Vår kunstige murraya plantevegg har blader i en rik og nydelig grønnfarge, en gave for øyet. Våre kunstige plantevegg matter kan man leke seg litt med da de kan klippes og formes etter eget ønske, på denne måten kan du dekke en vegg enten den er kvadratiske eller formet med krinkler og kroker, feks opp langs trappen, rundt en dør, mulighetene er mange og våre kunstige plantevegg matter vil løfte  interiøret ditt til nye høyder, det er lekkert og vi er stolte av og kunne tilby et bredt utvalg falske gressmatter og plantematter her hos oss. 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er godt og jevnt uv-behandlet, dette er gjort under selve produksjonen av den for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg matte i mange år fremover. Vi streber etter å tilby kun det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning, ei noe "riktig" miljø. Merk at våre kunstige planteveggmatter tåler uv-stråler godt, men dersom de står veldig utsatt for vær og vind vil dette forkorte levetiden noe. Som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en liten skyll med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig god støvtørk være nok. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle å montere, dette er noe alle kan få til selv. De har et klikksystem, dette vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Som nevnt tildigere er det er også mulig å klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige murraya plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Ta kontakt med oss på mail eller i chat dersom du har andre spørsmål.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318016
  EAN
  8719075768853
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Murraya
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Murraya Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Murraya Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 299,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »