Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre med Oliven UV 120cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre med Oliven UV 120cm Kunstig Oliventre på 120cm med rundt 1728 anti UV blader og ca. 108 frukt. Et virkelig flott kunstig tre som du kan ha ute eller inne! Det kunstige treet har stamme av ekte tre og naturlige olivenblader.  Oliventrær kommer med flotte små grønne blader som har en naturlig blekere bakside og lysere grener ...

  Kunstig Oliventre med Oliven UV 120cm

  Kunstig Oliventre på 120cm med rundt 1728 anti UV blader og ca. 108 frukt. Et virkelig flott kunstig tre som du kan ha ute eller inne! Det kunstige treet har stamme av ekte tre og naturlige olivenblader. 

  Oliventrær kommer med flotte små grønne blader som har en naturlig blekere bakside og lysere grener enn stamme. Våre oliventrær har høy kvalitet og et svært naturtro design. 

  VIKTIG Å HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potten feste sitt best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller til utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ute, borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

  Vedlikehold og behandling

  Våre kunstige uteplanter som har stammer av ekte tre vil etter tid falme noe i solen. Dette er ikke farlig. Noen liker at stammen blir lysere med tiden, mens andre ønsker å friske opp stammen. Trestammene behandles slik som annet tre. Du kan for eksempel beise stammen for å friske den opp ved ønske om det.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1982120
  EAN
  8719075765234
  Høyde
  120cm
  Diameter
  55cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H13cm x D15cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Antall stammer
  7 stk
  Oliven
  108 oliven

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre med Oliven UV 120cm
  GreenmoodsKunstig Oliventre med Oliven UV 120cm
  På lager
  NOK 2.649,00 Ink. mva