Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre 155cm UV

  Produktbeskrivelse
   Oliventre 155cm med 1600 UV blader og 48 frukt i potte. Oliventrær er en storfavoritt og det forstår vi godt. Vi har derfor et bredt utvalg i ulike design. Dette treet er 155cm høyt inkl. potten. Bladene er UV-behandlet og tåler derfor sollyset veldig godt. Bladene blir ikke blå-grønne, de holder på grønnfargen.  Stammen på dette tree...

   Oliventre 155cm med 1600 UV blader og 48 frukt i potte.

  Oliventrær er en storfavoritt og det forstår vi godt. Vi har derfor et bredt utvalg i ulike design. Dette treet er 155cm høyt inkl. potten. Bladene er UV-behandlet og tåler derfor sollyset veldig godt. Bladene blir ikke blå-grønne, de holder på grønnfargen. 

  Stammen på dette treet er av ekte tre. Noe som gjør det kunstige oliventreet veldig livaktig. Våre kunstige Oliventrær merket UV kan stå ute. 

  VIKTIG Å HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potten feste sitt best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller til utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ute, borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1982150
  EAN
  8719075765326
  Høyde
  155cm
  Diameter
  50cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  UV-beskyttet
  Ja
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  Produkt
  Kunstig Oliventre
  Potte
  Standard plastpotte
  Antall oliven
  48 stk

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre 155cm UV
  Kunstig Oliventre 155cm UV
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »