Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre 200cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre 200cm Et tre på to meter høyde er perfekt for de fleste hus og hjem. Vi har mottatt flere ønsker på litt annerledes utrykk på oliventre. Derfor har vi fått inn denne modellen som et tilskudd i oliventre kategorien. Kunstig Oliventre 200cm er to meter høyt med kunstig stamme. Våre andre oliventrær har ekte stamme av ekte...

  Kunstig Oliventre 200cm

  Et tre på to meter høyde er perfekt for de fleste hus og hjem. Vi har mottatt flere ønsker på litt annerledes utrykk på oliventre. Derfor har vi fått inn denne modellen som et tilskudd i oliventre kategorien.

  Kunstig Oliventre 200cm er to meter høyt med kunstig stamme. Våre andre oliventrær har ekte stamme av ekte tre. Allikevel så fremstår dette treet som et flott dekorativt tre. Vi setter premium collection på våre produkter av høyeste kvalitet og etter vår ekspertise de mest naturtro produktene. Dette oliventreet er virkelig vakkert! 

  Dekorativ grønn tropisk interiør

  Kunstige oliventrær er meget populært både hjemme og i offentlige rom. Smak og behag er individuelt. Noen ønsker et dekorativ tre mens andre ønsker at det skal se så ekte ut som mulig. Vi har et stort utvalg og hjelper deg gjerne med valget.

  Spør oss om du lurer på noe, vi hjelper så godt vi kan! Kom gjerne innom vårt showroom.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319081
  EAN
  8785275745666
  Stamme
  Kunstig stamme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre 200cm
  GreenmoodsKunstig Oliventre 200cm
  På lager
  NOK 9.138,00 Ink. mva