Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre 60cm UV

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre 60cm UV i potte m/Oliven Et av våre mindre kunstige oliventrær med høyden 60cm inkludert potten. En unik stamme for et lekent uttrykk av ekte tre. Det kunstige oliventreet har en diameter på 50cm. Oliventreet passer prefekt på kjøkkenbenken eller tv-benken som noen eksempler, men du kan helt fint ha det flere andre steder o...

  Kunstig Oliventre 60cm UV i potte m/Oliven

  Et av våre mindre kunstige oliventrær med høyden 60cm inkludert potten. En unik stamme for et lekent uttrykk av ekte tre. Det kunstige oliventreet har en diameter på 50cm. Oliventreet passer prefekt på kjøkkenbenken eller tv-benken som noen eksempler, men du kan helt fint ha det flere andre steder også.

  VIKTIG Å HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potten feste sitt best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller til utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ute, borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

  Vedlikehold og behandling

  Våre kunstige uteplanter som har stammer av ekte tre vil etter tid falme noe i solen. Dette er ikke farlig. Noen liker at stammen blir lysere med tiden, mens andre ønsker å friske opp stammen. Trestammene behandles slik som annet tre. Du kan for eksempel beise stammen for å friske den opp ved ønske om det.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM198260
  EAN
  8719075765227
  Høyde
  60cm
  Diameter
  50cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Oliven
  Ja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre 60cm UV
  GreenmoodsKunstig Oliventre 60cm UV
  På lager
  NOK 1.529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »