Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre 85cm UV

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre 85cm UV m/Oliven Et nydelig kunstig oliventre med 1152 anti UV blader og 72 frukt. Det kunstige treet kommer i potte for enkel plassering i en selvvalgt dekorativ potte. Våre kunstige oliventrær er naturlige og utrolig dekorative. Et blikkfang i ditt interiør. Kunstige oliventrær merket UV kan også benyttes ute, uten at grø...

  Kunstig Oliventre 85cm UV m/Oliven

  Et nydelig kunstig oliventre med 1152 anti UV blader og 72 frukt. Det kunstige treet kommer i potte for enkel plassering i en selvvalgt dekorativ potte. Våre kunstige oliventrær er naturlige og utrolig dekorative. Et blikkfang i ditt interiør. Kunstige oliventrær merket UV kan også benyttes ute, uten at grønnfargen falmer i sollyset. 

   

  VIKTIG Å HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potten feste sitt best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller til utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ute, borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

  Vedlikehold og behandling

  Våre kunstige uteplanter som har stammer av ekte tre vil etter tid falme noe i solen. Dette er ikke farlig. Noen liker at stammen blir lysere med tiden, mens andre ønsker å friske opp stammen. Trestammene behandles slik som annet tre. Du kan for eksempel beise stammen for å friske den opp ved ønske om det.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM198285
  EAN
  8719075765210
  Høyde
  85cm
  Diameter
  50cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H13cm x D15cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Bladfarge
  Grønn
  Oliven
  Ja
  Antall frukter
  72 Oliven

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre 85cm UV
  GreenmoodsKunstig Oliventre 85cm UV
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva