Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre Gigant 300cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG OLIVENTRE GIGANT 300CM (Grener må monteres på stammen) PS! Uten oliven frukter.  Frisk opp hjemmet eller kontoret i en klassisk middelhavsstil med dette tradisjonelle Gigantiske oliventreet med en flott Y stamme, det har en høyde på hele 300cm og oser av prima kvalitet. Den flotte stammen er en gjenskapt tykk stamme i glassfiber. ...

  KUNSTIG OLIVENTRE GIGANT 300CM (Grener må monteres på stammen)

  PS! Uten oliven frukter

  Frisk opp hjemmet eller kontoret i en klassisk middelhavsstil med dette tradisjonelle Gigantiske oliventreet med en flott Y stamme, det har en høyde på hele 300cm og oser av prima kvalitet. Den flotte stammen er en gjenskapt tykk stamme i glassfiber. og den er behandlet for å holde seg frisk og fin over lang tid. Bladene og stilkene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil og har en diameter på opptil 200cm for og kunne tilby et utrolig flott Oliventre som er så naturtro som mulig, vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomste og trær. Klikk dette hjem og få deg et skikkelig blikkfang av et kunstig oliventre. Vårt kunstige gigantiske oliventre kommer i en betongbase, dette for og sikre stabilitet og gjøre det enklere for deg og plante/plassere ditt nye kunstig tre. 

  HVORFOR KUNSTIG?

  Hvorfor synes vi du skal velge kunstig over ekte? Visste du at Oliventrær opprinnelig stammer fra kyststrøkene i de østlige deler av middelhavet og at de symboliserer fred, visdom og overflod.. Her i Norge har vi årstider med veldig ulikt vær, vi kan ha en sommer med høy varme og sol etterfulgt av en iskald og lang høst og vintertid. Dette er ikke optimalt for Oliventrær, de klarer seg veldig fint gjennom sommeren, men de kan ikke overvintre ute, og dersom de skal overvintres inne vil det ikke være noe du stiller ut i stuen, bladene faller av, de må ha mye sollys men temperaturen skal ikke overstige 10grader.  Derfor vil vi gjøre det enklere for deg, våre kunstige Oliventrær kan stå ute og inne, de holder seg like fine året rundt. Vi anbefaler selvfølgelig at de står litt i le for den værste vinden, eller at de tas inn i stuen på vinteren for og holde de finest mulig.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige Oliventrær krever ingen vedlikehold, de er allergivennlige og vedlikeholdsfrie. En liten støvtørk eller dusj i ny og ne er alt de behøver.

  2-TRINN 

  Dette oliventreet er så stort at det leveres i 2 deler for og gjøre det mest praktisk, stammen og grenene er seperate, men veldig enkle og sette sammen. Det er tydelig numerert på hvilken gren som skal hvor. Når grenene er montert, bruker man det medfølgende kittet til å dekke over skjøtene. Spør oss gjerne dersom du lurer på noe.

  VIKTIG OG HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potte feste seg best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etterhvert vil ha den ut borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Men husk at våre kunstige oliventrær må stå under tak utendørs, men at de er ment for innendørsbruk. Se vårt stort utvalg potter.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  24509
  EAN
  8785275766869
  Høyde
  300 cm
  Diameter
  200 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig
  Potte
  Sement
  Størrelse potte
  Ø26 x H33
  Produkt
  Oliventre
  UV-beskyttet
  Ja
  Antall blader
  12648
  Antall stammer
  1 stk (ca 140cm opp til de første bladene)
  Oliven
  Uten Oliven

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre Gigant 300cm
  GreenmoodsKunstig Oliventre Gigant 300cm
  På lager
  NOK 19.760,00 Ink. mva