Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre "Twist" 190cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG OLIVENTRE TWIST 190CM  Frisk opp hjemmet eller kontoret i en klassisk middelhavsstil med dette tradisjonelle oliventreet, det har en høyde på 190cm og oser av kvalitet med den råfine stammen er det ingenting som topper dette oliventreet. Den flotte stammen er en naturlig oliventrestamme og den er behandlet for å holde seg frisk og ...

  KUNSTIG OLIVENTRE TWIST 190CM 

  Frisk opp hjemmet eller kontoret i en klassisk middelhavsstil med dette tradisjonelle oliventreet, det har en høyde på 190cm og oser av kvalitet med den råfine stammen er det ingenting som topper dette oliventreet. Den flotte stammen er en naturlig oliventrestamme og den er behandlet for å holde seg frisk og fin over lang tid. Bladene og stilkene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil for og kunne tilby et Oliventre som er så naturtro som overhode mulig, vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster og trær. Klikk dette hjem og få deg et skikkelig blikkfang av et kunstig oliventre med en ekte twist.

  SE VIDEO av treet her.

  HVORFOR KUNSTIG?

  Hvorfor synes vi du skal velge kunstig over ekte? Visste du at Oliventrær opprinnelig stammer fra kyststrøkene i de østlige deler av middelhavet og at de symboliserer fred, visdom og overflod.. Her i Norge har vi årstider med veldig ulikt vær, vi kan ha en sommer med høy varme og sol etterfulgt av en iskald og lang høst og vintertid. Dette er ikke optimalt for Oliventrær, de klarer seg veldig fint gjennom sommeren, men de kan ikke overvintre ute, og dersom de skal overvintres inne vil det ikke være noe du stiller ut i stuen, bladene faller av, de må ha mye sollys men temperaturen skal ikke overstige 10grader.  Derfor vil vi gjøre det enklere for deg, våre kunstige Oliventrær kan stå ute og inne, de holder seg like fine året rundt. Vi anbefaler selvfølgelig at de står litt i le for den værste vinden, eller at de tas inn i stuen på vinteren for og holde de finest mulig.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige Oliventrær krever ingen vedlikehold, de er allergivennlige og vedlikeholdsfrie. En liten støvtørk eller dusj i ny og ne er alt de behøver. 

  VIKTIG OG HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potte feste seg best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etterhvert vil ha den ut borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5716
  EAN
  8719075768648
  Høyde
  190cm
  Diameter
  90cm-110cm
  Stamme
  Naturlig Oliventre stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  UV-beskyttet
  Ja
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre "Twist" 190cm
  GreenmoodsKunstig Oliventre "Twist" 190cm
  Tomt på lager
  NOK 5.290,00 Ink. mva
  Vis
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »