Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Hvit i Glasspotte 70cm

  AMB Kunstig Orkide Hvit i Glasspotte 70cm
  Produktbeskrivelse
  Pynt opp hjemmet eller kontoret med en denne kunstie Orkidëen, denne elegante orkideen er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom med sin mose i glasspotte er denne en skikkelig blikkfanger, her kan du se røttene og Orkidëen er 70cm høy!   Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro fø...

  Pynt opp hjemmet eller kontoret med en denne kunstie Orkidëen, denne elegante orkideen er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom med sin mose i glasspotte er denne en skikkelig blikkfanger, her kan du se røttene og Orkidëen er 70cm høy! 
   

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!
  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5203533
  EAN
  8714344250534
  Høyde
  75 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Hvit
  Produkt
  Orkide
  Størrelse potte
  Ø14 cm x H12 cm
  Materiale
  Kunststoff / Glass

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Orkide Hvit i Glasspotte 70cm
  AMBKunstig Orkide Hvit i Glasspotte 70cm
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva