Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Hvit i Jord 75cm

  AMB Kunstig Orkide Hvit i Jord 75cm
  Produktbeskrivelse
  Denne hvite Kunstige Orkidêen kommer plantet i jord, det er ingen potte rundt, bare kunstig jord hvor røttene vokser rundt og om. Har du sett noe så stilig!? Den har en nydelig kremhvit farge, noen grønne flotte knopper og tre lange stilker.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse so...

  Denne hvite Kunstige Orkidêen kommer plantet i jord, det er ingen potte rundt, bare kunstig jord hvor røttene vokser rundt og om. Har du sett noe så stilig!? Den har en nydelig kremhvit farge, noen grønne flotte knopper og tre lange stilker.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  20.338
  EAN
  8714344167535
  Høyde
  75 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Hvit
  Produkt
  Orkide
  Potte
  Jord
  Størrelse potte
  Ø14 x H12
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Orkide Hvit i Jord 75cm
  AMBKunstig Orkide Hvit i Jord 75cm
  På lager
  NOK 990,00 Ink. mva