Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide i Potte Rosa 65cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig orkide Rosa 65cm i potte er en flott og meget naturtro orkide, den har nydelige grønnfarge på bladene og silkeblomster i en søt rosafarge! Denne kunstige Orkidëen passer rett inn i et hvert interiør.   Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè f...

  Kunstig orkide Rosa 65cm i potte er en flott og meget naturtro orkide, den har nydelige grønnfarge på bladene og silkeblomster i en søt rosafarge! Denne kunstige Orkidëen passer rett inn i et hvert interiør. 
   

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!
  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  420624
  EAN
  8714344271409
  Høyde
  65 cm
  Diameter
  25 cm
  Farge
  Rosa
  Produkt
  Orkide
  Potte
  Plast
  Størrelse potte
  Ø12 x H12
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Orkide i Potte Rosa 65cm
  AMBKunstig Orkide i Potte Rosa 65cm
  På lager
  NOK 479,00 Ink. mva