Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Mini Lys Rosa 25cm

  AMB Kunstig Orkide Mini Lys Rosa 25cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig hvit orkidê 25cm, en enkel og fin liten Kunstig bord orkidê, den har en lang fin stilk med flotte rosa Kunstige Orkidê blomster og knopper. Den kommer i en nydelig potte som du ser på bildet.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en a...

  Kunstig hvit orkidê 25cm, en enkel og fin liten Kunstig bord orkidê, den har en lang fin stilk med flotte rosa Kunstige Orkidê blomster og knopper. Den kommer i en nydelig potte som du ser på bildet.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  13.792C
  EAN
  8714344127140
  Høyde
  25 cm
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Rosa
  Produkt
  Orkide
  Potte
  Keramikk
  Størrelse potte
  Ø6 cm x H7 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Orkide Mini Lys Rosa 25cm
  AMBKunstig Orkide Mini Lys Rosa 25cm
  På lager
  NOK 179,00 Ink. mva