Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Stilk Fuchsia 36cm

  AMB Kunstig Orkide Stilk Fuchsia 36cm
  Produktbeskrivelse
  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør! Orkidefamilien er en av de største plantefamiliene. Orkidèer har flere felles...

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

  Orkidefamilien er en av de største plantefamiliene. Orkidèer har flere fellestrekk som gjør dem enkle å kjenne igjen. Våre Kunstige Orkidèer er veldig naturtro, det eneste som er annerledes er at de ikke krever stell eller grønne fingre. Orkidèer vokser for det meste i tropiske strøk og bringer en veldig elegant og tropisk atmosfære til rommet.

  Se realeterte prdukter nede på siden.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  422420
  EAN
  8714344291230
  Høyde
  36 cm
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Fuchsia
  Produkt
  Orkide
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Orkide Stilk Fuchsia 36cm
  AMBKunstig Orkide Stilk Fuchsia 36cm
  På lager
  NOK 161,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »