Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Palmeplante 60cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PALMEPLANTE 60CM Kunstig Palme Plante på 60cm kommer i en liten orange plastpotte. Denne kunstige planten har flotte grønne palmeblader som springer ut av potten i en spiral oppover. Fargen på bladene er en lys frisk grønnfarge og fremmer en eksotisk atmosfære. Da denne planten ikke er så stor er den lett og finne plass til og den ...

  KUNSTIG PALMEPLANTE 60CM

  Kunstig Palme Plante på 60cm kommer i en liten orange plastpotte. Denne kunstige planten har flotte grønne palmeblader som springer ut av potten i en spiral oppover. Fargen på bladene er en lys frisk grønnfarge og fremmer en eksotisk atmosfære. Da denne planten ikke er så stor er den lett og finne plass til og den kan enkelt flyttes dersom du med tiden ønsker den andre steder. Etter sikkert kjøp som vil vare i årevis.

  TA SMARTE VALG, VELG KUNSTIG

  Den er lett og lyser opp hvert eneste rom. Egner seg like godt inne på soverommet og badet som på kontoret i vinduskarmen.Vår kunstige palmeplante på 60cm er veldig populær da den ser utrolig flott ut og fordi den passer inn hvor som helst. Denne kan fint stå for seg selv, den kan bygges opp i en høyere potte. Dersom man ønsker litt mer fylde kan man også plante ned flere av den kunstige palmeplanten sammen. 

   

  KategoriKunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0850
  EAN
  8719075762318
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  35 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø10 x H10
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Palmeplante 60cm
  GreenmoodsKunstig Palmeplante 60cm
  På lager
  NOK 479,00 Ink. mva