Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Petunia i Potte Mørk Rosa 25cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Petunia i Potte Mørk Rosa 25cm Skap en fargerik og livlig atmosfære i hjemmet ditt med vår Kunstige Petunia i en herlig mørk rosa nyanse. Denne kunstige planten er det perfekte alternativet for å legge til en touch av blomstrende skjønnhet i ethvert rom uten krav til vedlikehold. Med en høyde på 25 cm gir denne kunstige petuniaen e...

  Kunstig Petunia i Potte Mørk Rosa 25cm

  Skap en fargerik og livlig atmosfære i hjemmet ditt med vår Kunstige Petunia i en herlig mørk rosa nyanse. Denne kunstige planten er det perfekte alternativet for å legge til en touch av blomstrende skjønnhet i ethvert rom uten krav til vedlikehold. Med en høyde på 25 cm gir denne kunstige petuniaen en delikat og livlig følelse til din dekorasjon.

  Bruk av planten ute

  Våre Premium produkter kan brukes ute. De grønne bladene vil ikke bli blå-grønne av sollyset. Produktet kan helt fint benyttes ute på sommerhalvåret. Den lille kunstige blomsten er lett, så den må plantes godt for å ikke blåse bort. Anbefales aller helst at denne fine lille blomsten brukes som bord/sidepynt og tas inn eller skjermes om natten.

  I tillegg til uteplantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Denne blomsten kan du derfor nyte ute på sommeren om du vil.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  28071
  EAN
  8785275767484
  Høyde
  25-30cm
  Farge
  Mørk rosa
  Størrelse potte
  H7,5 x D9cm
  Anbefalt Potte Størrelse
  Min D12cm x Max D20cm
  Antall blomster
  7stk
  Bladfarge
  Grønn
  Materiale
  silke, pe-plast

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Petunia i Potte Mørk Rosa 25cm
  GreenmoodsKunstig Petunia i Potte Mørk Rosa 25cm
  På lager
  NOK 329,00 Ink. mva