Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Philodendron 90cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PHILODENDRON 90CM Philodendron er en kjent og kjær klassiker og den passer inn hvor enn den plasseres. Den er en vakker kopi av en tropisk Afrikansk plante og den passer perfekt på et bord eller som en gulvplante.  POTTE Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss. Ta en titt og finn noe du liker slik at du kan kjøpe et...

  KUNSTIG PHILODENDRON 90CM

  Philodendron er en kjent og kjær klassiker og den passer inn hvor enn den plasseres. Den er en vakker kopi av en tropisk Afrikansk plante og den passer perfekt på et bord eller som en gulvplante. 

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss. Ta en titt og finn noe du liker slik at du kan kjøpe et komplett produkt. Denne flotte falske Philodendron planten er flott i sin opprinnelige høyde eller oppbygd i en høyere potte. Nå Den er også perfekt i en plantekasse sammen med andre flotte planter. Spør oss gjerne om du lurer på noe, vi er her for og hjelpe.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0743
  EAN
  8719075762271
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  90 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme
  Størrelse potte
  H12cm x D12cm
  Produkt
  philodendron
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Philodendron 90cm
  Kunstig Philodendron 90cm
  På lager
  NOK 1.670,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »