Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Phoenix Palme De Luxe 250cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PHOENIX PALME 250CM Få den tropiske atmosfæren inne, velg vår Kunstige Phoenix Palme de luxe, med sitt imponerende utseende og en ekte stamme. Stammen er bevart, slik at den er akkurat som den skal være. Vi har lagt mye arbeid i å gjøre de flotte palmebladene best mulig, de er i god kvalitet og nøye detaljerte. Dette er det riktige ...
  KUNSTIG PHOENIX PALME 250CM
  Få den tropiske atmosfæren inne, velg vår Kunstige Phoenix Palme de luxe, med sitt imponerende utseende og en ekte stamme. Stammen er bevart, slik at den er akkurat som den skal være. Vi har lagt mye arbeid i å gjøre de flotte palmebladene best mulig, de er i god kvalitet og nøye detaljerte. Dette er det riktige valget for og gi et innendørs svømmebasseng, kontorlokale, kjøpesenter eller badstu en tropisk edge. Lukk øynene dine og med litt fantasi kan du føle den hvite sanden mellom tærne og solens varme i ansiktet. 
   
  FORDELER VED Å KJØPE KUNSTIGE PLANTER
  Det er gjerne ikke så enkelt og skulle holde en plante grønn, frisk og fin her med vårt nordiske klima.. Og det er kjedelig og bruke mye penger på noe som så vidt vil gi deg en sesong som grønt og frodig og deretter en kamp mot brune og visne blader. Det er selvfølgelig gøy om man har tid og kunnskap, men dersom tiden ikke strekker til eller interessen rett og slett ikke er der, så er våre kunstige planter her for og hjelpe! 
  Det kan jo også være en fin ting og supplere med litt ekte og litt kunstig, da kan man ha fult fokus der det trengs, men resten holder seg like fine uten noe år etter år.
   
  KategoriKunstige planter
   
  Kombiner gjerne med flere av våre Kunstige palmer. Se hele vårt utvalg under Kunstige Palmer. Vi har også potter som vi anbefaler med disse palmene da de trenger god støtte for og holde balansen. Sjekk gjerne vårt potte sortiment under kategorien potter og tilbehør. Spør dersom du lurer på noe, vi er her for og hjelpe.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4108
  EAN
  8719075761915
  Høyde
  250 cm
  Diameter
  185 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø20 x H18
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Phoenix Palme De Luxe 250cm
  GreenmoodsKunstig Phoenix Palme De Luxe 250cm
  På lager
  NOK 4.990,00 Ink. mva