Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Pilea Pengeplante 50cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Pilea Pengeplante 50cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Pilea Pengeplante 50cm på Stilk - Fleksibel og Dekorativ Legg til et snev av grønt i hjemmet ditt med vår Kunstig Pilea Pengeplante 50cm på stilk. Denne naturtro og stilige planten er et perfekt valg for å skape en innbydende atmosfære uten vedlikeholdsarbeid. Den kunstige Pileaen er laget med stor presisjon for å etterligne det uni...

  Kunstig Pilea Pengeplante 50cm på Stilk - Fleksibel og Dekorativ

  Legg til et snev av grønt i hjemmet ditt med vår Kunstig Pilea Pengeplante 50cm på stilk. Denne naturtro og stilige planten er et perfekt valg for å skape en innbydende atmosfære uten vedlikeholdsarbeid. Den kunstige Pileaen er laget med stor presisjon for å etterligne det unike utseendet til den ekte pengeplanten, også kjent som "Chinese Money Plant".

  Naturtro Utseende og Høy Kvalitet Vår Kunstig Pilea Pengeplante er designet med realistiske detaljer, fra de runde, grønne bladene til stilken. Laget av materialer av høy kvalitet, vil denne planten se flott ut år etter år uten å miste sin skjønnhet.

  Fleksibel Dekorasjon Denne kunstige Pileaen kan enkelt stikkes i oasis eller skumpotter, noe som gir deg fleksibiliteten til å plassere den hvor som helst. Sett den i vaser, krukker eller andre dekorative beholdere for å tilpasse innredningen din. Enten du ønsker å friske opp stuen, kontoret eller gangen, passer denne planten perfekt.

  Fordeler med Kunstig Pilea Pengeplante:

  • Vedlikeholdsfri: Ingen behov for vanning eller sollys.
  • Allergivennlig: Ideell for personer med allergier mot planter.
  • Langvarig Skjønnhet: Beholder sitt vakre utseende uten å visne.
  • Allsidig Bruk: Kan plasseres i vaser, krukker eller direkte i oasis eller skumpotter.

  Størrelse og Plassering Med en høyde på 50 cm er denne Pileaen ideell for både små og store rom. Plasser den på en hylle, et bord eller i en vinduskarm for å gi rommet et friskt og moderne preg.

  Stilfull i Alle Interiører Den kunstige Pilea Pengeplanten passer perfekt til enhver interiørstil, fra moderne til klassisk. Den grønne fargen og de unike bladene gir en frisk touch og bidrar til et harmonisk og innbydende miljø.

  Oppgrader ditt interiør med vår Kunstig Pilea Pengeplante 50cm på stilk. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319067
  EAN
  8785275745529

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Pilea Pengeplante 50cm
  GreenmoodsKunstig Pilea Pengeplante 50cm
  På lager
  NOK 129,00 Ink. mva